Haemme maidon ja ravitsemuksen asiantuntijaa

17.01.2019

Maito ja Terveys ry hakee suomalaisen ruuan, maidon ja ravitsemuksen asiantuntijaa, jonka pääasialliset tehtävät ovat vierailut pääkaupunkiseudun kouluissa kertomassa ravitsemuksesta ja maidosta sekä sosiaalisen median tehtävät. 

Työ on osa-aikainen ja se alkaa mahdollisimman pian. Työaika on joustava, työtä on keskimäärin 15 tuntia viikossa.  Keväällä ja syksyllä töitä on enemmän, kesällä vähemmän. Työ kestää alustavasti vuoden loppuun ja se on hyvin itsenäistä. Palkka on Agronomiliiton suositusten mukainen.

Olet ravitsemustieteen loppuvaiheen opiskelija tai vastavalmistunut ja sinulla on opintoja/osaamista myös viestinnästä. Toivomme sinulta selkeää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Toimit luontevasti sosiaalisessa mediassa etkä pelkää laittaa itseäsi likoon mm. YouTubessa.

Olet avoin, reipas ja positiivinen. Tulet toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja esiinnyt mielelläsi.  Osaat hoitaa itsenäisesti ja kehittävällä otteella vastuullesi kuuluvat kokonaisuudet. Reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja teet sen minkä lupaat. Pystyt työskentelemään joustavasti ja matkustamaan pääkaupunkiseudulla ja välillä myös muualla Suomessa, joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin. Voit tarvittaessa ajaa autolla. Liikunnallisuus lasketaan eduksi.

Tehtäviisi kuuluvat:

- vierailujen järjestäminen kouluihin ja kertominen maidosta ja ravitsemuksesta asiantuntijana eri ikäryhmille sopivalla tavalla. Kouluvierailujen kehittäminen ja palautteen hankkiminen.

- sosiaalisen median päivitysten ideointi ja toteutus (Facebook, Instagram ja YouTube)

- edustustehtävät tapahtumissa ja asiantuntijapäivillä (esim. Mansikki - lasten maatalousnäyttely)

- muut mahdolliset ravitsemusviestinnän tehtävät

- mahdolliset muut tehtävät
 
Tarjoamme:
- ponnahduslaudan työelämään
- monipuolisen asiantuntijatyön koululaisten ravitsemuksen ja somen parissa
- joustavan työajan, jonka voit sovittaa omien toiveidesi mukaisesti
 
Maito ja Terveys ry toimii ja on toiminut jo 60 vuoden ajan maidon ravitsemusviestinnän asiantuntijana. Järjestö viestii ja valistaa maidon ja maitovalmisteiden asemasta ravitsemuksessa ja siten edistää ravitsemussuositusten toteutumista. Toimistomme sijaitsee Länsi-Pasilassa.
 
Lisätietoja antaa 23., 24. ja 29.1. klo 9-15 ja 6.2. klo 10.30-14 ravitsemusasiantuntija ja viestintäpäällikkö Katariina Lallukka p. 0400 566 202.
 
Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.2. sähköpostitse katariina.lallukka@maitojaterveys.fi.

Ilmoitus pdf-tiedostona