Maitolähettilään joulupöydässä maistuvat monet maut

19.12.2018

- Tärkeintä ja hienointa joulupöydässä on runsas kalapöytä, innostuu maidon ja ravitsemuksen asiantuntija, Maitolähettiläs Sini Kokkola.

- Vesi herahtaa kielelleni, kun ajattelinkin kalapöydän mätiä, smetanaa ja sipulia.

Kalapöydän jälkeen on lämpimän ruuan vuoro. Laatikoiden kanssa tarjoillaan kalkkunaa hyvän paistinliemestä valmistetun kermakastikkeen kera. Sinin jouluaterian kruunaa hehkuvan punainen karpalokiisseli makua pehmentävän kermavaahdon kanssa.

Sinapilla kruunatut kinkkuvoileivät maistuvat maidon lähettiläälle joulun välipaloilla. Leipien kyytipoikana on tietenkin maito.

Lisätietoja:

Maito ja Terveys ry, Maidon ja ravitsemuksen asiantuntija, Maitolähettiläs Sini Kokkola, info@maitojaterveys.fi, 050 4127 127