08.09.2016

Suomalaiset juustot esillä Juustonäyttelyssä Jyväskylässä 17.-18.9.

01.09.2016

Maito – mitä se on?

25.08.2016

Maitotietoa-kokonaisuus on julkaistu netissä

Maito ja Terveys ry:n nettisivuilla on julkaistu asiakokonaisuus ”Maitotietoa”.

15.08.2016

Maitolähettiläs Katja Mäkelän välipalavinkit koululaisille

Koulut alkavat ja moni koululainen tarvitsee kotona välipalaa.

11.07.2016

Suomalaiset syövät yhä enemmän juustoa

Juuston kulutus on viime vuosina kasvanut voimakkaasti. Viime vuonna juuston kulutus läheni 27 kiloa henkeä kohti vuodessa, mikä on lähes kaksi kiloa enemmän kuin viime vuonna.

04.07.2016

Ravitsemuskatsaus 1/2016 on julkaistu

Ravitsemuskatsaus-lehti 1/2016 on julkaistu tänään. Lehti ilmestyy nyt toista kertaa vain verkkoversiona.

23.06.2016

Hapanmaitovalmisteet kuuluvat kesään

Viili on perinteinen kesäherkku. Viili ja tuoreet kotimaiset mansikat ovat raikas ja maukas aamu-, väli- tai iltapala kesäisenä päivänä. Piimän lievä happamuus ja raikkaus täydentävät kesäistä ateriaa. Viileä kermaviilikastike kruunaa höyryävän kuumat uudet perunat ja tuoreen, voissa paistetun kalan.

10.06.2016

Tuore Maitolähettiläs suosittelee kylmää maitoa

Uusi Maitolähettiläs Katja Mäkelä pitää kylmästä rasvattomasta maidosta ja maustamattomasta jogurtista.

01.06.2016

Maitolähettiläs 2016 on Katja Mäkelä

Maitolähettilään tehtävä täytettiin tänään Maailman maitopäivänä. Maito ja Terveys ry:n Maitolähettilääksi valittiin tänä vuonna ravitsemuksen asiantuntija Katja Mäkelä.

31.05.2016

Maito on hyödyksi liikkujalle ja liikunta luustolle

– Huomenna juhlistetaan Maailman maitopäivää