Lähtölaukaus on ammuttu

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJAT JULKISTETTU

Alakoulusarjan voitti Haapa-Kimolan koulun 5-6 luokka Iitistä. Yläkoulusarjan voittajaksi raati valitsi Tainionmäen koulun 7. luokan videon Kivijärveltä.

KOULUMAITO JA LIIKUNTA  -VIDEOKILPAILUN SÄÄNNÖT

Maito ja Terveys ry järjestää koululuokille videokilpailun, jonka teemana on koulumaito ja liikunta. Kilpailuaika on 25.9. - 25.11.2019.

 

 

KILPAILUSARJAT

Videokilpailu on tarkoitettu koululuokille. Kilpailussa on kaksi sarjaa:

1. sarja: Alakoulut

2. sarja: Yläkoulut / lukiot / ammattikoulut

 

Luethan säännöt huolellisesti ennen kilpailutyön lähettämistä!

 

AIHE

Videokilpailun aiheena on koulumaito ja liikunta.
Miten innostatte muita oppilaita kunnon koululounaaseen maitoa unohtamatta? Maito ja maitovalmisteet ovat hyviä ravintoaineiden lähteitä. Muistattehan liikkua muulloinkin kuin liikuntatunneilla! Luusto tykkää kalsiumista ja liikunnasta. Tiesittekö, että maito ja kaakao ovat hyviä palautusjuomia liikunnan jälkeen?

Huom! Toivomme, ettei videolla näkyisi yritysten tuotemerkkejä/pakkauksia. 

 

KILPAILUAIKA

Kilpailu alkaa Kansainvälisenä koulumaitopäivänä 25.9.2019 ja päättyy 25.11.2019 kello 24.00. Kilpailuaikana videoita voi lähettää mukaan kilpailuun. Julkaisemme kilpailutöitä Maito ja Terveys ry:n sivuilla olevalla videoseinällä sitä mukaa, kun niitä vastaanotetaan, linkki videoihin   

 

PALKINNOT

Kilpailussa on palkintona luokkaretkirahaa. Molemmissa sarjoissa palkitaan kolme raadin valitsemaa videota seuraavasti:

1. sija 200 €

2. sija 100 €

3. sija  50 €

 

Maito ja Terveys ry:n raati tekee kilpailuajan päätyttyä esikarsinnan ja valitsee jatkoon menijät. Lopullinen raati valitsee molemmista kilpailusarjasta kolme videota voittajiksi. Voittajat julkistetaan joulukuun 2019 alkupuolella. Järjestäjä ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla/puhelimitse.

 

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Kilpailuvideot lähetetään mukaan kilpailuun Maito ja Terveys ry:n sivuilla olevan osallistumislomakkeen kautta.

 

Videoiden lähettämisestä vastaa luokan yhteyshenkilö (esim. opettaja tai oppilasvastaava), joka huolehtii myös siitä, että lähetettävissä videoissa on noudatettu kilpailun sääntöjä, kuten asianmukaisia kuvauslupia ja tekijänoikeuksia. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt.

 

Osallistumislomake

 1. Mene Maito ja Terveys ry:n sivuille, jossa on osallistumislomake, linkki osallistumislomakkeeseeen 
 2. Täytä osallistumislomakkeen tiedot
 • Koulun nimi
 • Paikkakunta
 • Luokka/ryhmä
 • Luokan valttuuttaman yhteyshenkilön nimi
 • Yhteyshenkilön puhelinnumero
 • Yhteyshenkilön sähköpostiosoite
 1. Lataa videotiedosto. Kilpailuun voi ladata YouTuben tukemia tiedostomuotoja (.MOV, .MPEG4, .MP4, .AVI, .WMV, .MPEGPS, .FLV, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm, HEVC (h265). Lisätietoa 
 2. Näytölle tulee kuittaus, kun tiedosto on vastaanotettu.
 3. Video ilmestyy tarkastuksen jälkeen Maito ja Terveys ry:n sivuilla olevalle videoseinälle.

 

OHJEET VIDEOTIEDOSTOON

Videoiden suositeltava kesto on noin yksi minuutti

Videotiedosto ladataan kilpailuun osallistumislomakkeen kautta.

Kilpailuun voi ladata kaikkia YouTuben tukemia tiedostomuotoja (.MOV, .MPEG4, .MP4, .AVI, .WMV, .MPEGPS, .FLV, 3GPP, WebM, DNxHR, ProRes, CineForm, HEVC (h265). Lisätietoa 

 

JULKAISUOIKEUDET

Kilpailun järjestäjällä Maito ja Terveys ry:llä on oikeus kilpailuun osallistuvien videoiden esittämiseen kilpailuaikana ja sen jälkeen omilla sivuistoillaan, sosiaalisen median kanavissaan sekä muussa viestinnässään ja markkinoinnissaan ilman videon tekijän erillistä suostumusta tai korvausta.

 

TEKIJÄNOIKEUDET

Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää kilpailun järjestäjälle tarkoitetut immateriaalioikeudet (mm. tekijänoikeudet, tavaramerkit, patentit) ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuva video loukkaa kolmansien osapuolien immateriaali- tai muita oikeuksia.

 

KUVAUSLUVAT

Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että kaikilla videolla esiintyvillä on asianmukaiset kuvausluvat videolla esiintymiseen. Yhteyshenkilö huolehtii, että luvat ovat asianmukaisesti hoidettu. Kuvausluvan osalta alaikäisen kohdalla vastaavat huoltajat.

 

MUUTOKSET 

Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin ja oikeus hylätä kilpailuun osallistuneet työt, joiden tekemisessä ei ole noudatettu kilpailun sääntöjä tai joiden sisältö on loukkaavaa tai muutoin vastoin kilpailun periaatteita ja/tai tekijänoikeuslainsäädäntöä. Järjestäjä pidättää lisäksi oikeuden kilpailun aikataulun ja sääntöjen muuttamiseen.

 

TIETOSUOJA

Kilpailuun osallistuvien tietoja käytetään vain kilpailutarkoituksessa, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Kerätyt henkilötiedot tuhotaan tietoturvallisesti kilpailun päätyttyä. Tietosuojaseloste 

 

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ 

Kilpailun järjestäjänä toimii Maito ja Terveys ry, PL 115 (Pasilankatu 2) 00241 Helsinki,
info@maitojaterveys.fi


LISÄTIEDOT

Kilpailutöiden toimittamiseen ja videotiedostojen lataamiseen liittyvät tiedustelut:

Viestintävalkea Oy, info@viestintavalkea.fi, 040 592 8752